Terborgher Muzikanten.

De groep ‘Terborgher Muzikanten’ is opgericht in 1975 door een aantal leden van Harmonie Terborgh. Tegenwoordig spelen ook leden van andere orkesten in het orkest.
Het orkest repeteert op woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in het muziekgebouw aan het Gravenpad in Terborg.
Tijdens de repetitieavonden hangt een gezellige sfeer en tevens doet iedereen z’n uiterste best goede blaasmuziek te maken.
Het orkest speelt egerländermuziek, Tsjechische blaasmuziek en af en toe populaire evergreens en Duitse Schlagers. Regelmatig treden ze op. Voorbeelden hiervan zijn: frühshoppen op kermissen, optredens in verzorgings/verpleeghuizen, op markten, feesten van andere verenigingen. Het nieuwjaarsconcert samen met harmonie Terborgh is inmiddels traditie geworden. Een van de hoogtepunten was een optreden met Normaal en een optreden in Amsterdam bij het carnaval.
Als u graag lid wilt worden van de ‘Terborgher Muzikanten’ dan moet u dus houden van egerländermuziek en tsjechische blaasmuziek. Het orkest heeft de volgende bezetting: slagwerk, bas, bariton, tenor, trompet, flügelhorn, es- en besklarinet. Trombones horen eigenlijk ook bij de bezetting maar momenteel heeft het orkest geen trombonisten.
U bent van harte welkom om eens te komen luisteren op onze repetitieavond.
Voor meer informatie stuurt u een mail naar secretariaat@harmonie-terborgh.nl bellen kan natuurlijk ook klik op de link voor meer informatie contact

Terborgher Muzikanten

B.ten Holder